Voor Wie?

Werken in een regulier bedrijf is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom bieden wij mensen met een (arbeids)beperking, (meervoudig) verstandelijk beperking en/of psychische problematiek een werkplek in onze dagbesteding.

Us Wurkpleats biedt een beschermde werkomgeving voor mensen die niet binnen het reguliere bedrijf aan de slag kunnen. Waar veel gesproken wordt over cliënten, spreken wij liever over meewerkers. We zijn een sociaal bedrijf en willen alle meewerkers het gevoel geven dat ze volwaardig onderdeel van ons bedrijf zijn.

Een ontspannen en veilige sfeer binnen het bedrijf vinden wij belangrijk. Een sfeer waarin iedereen samenwerkt en het gevoel heeft dat wat hij doet belangrijk is!

Wij bieden de mogelijkheid dat iedereen zich kan ontwikkelen op zijn niveau. Alle meewerkers krijgen een begeleidingsplan, en we stellen haalbare doelen op die 2 keer per jaar met de meewerkers en andere betrokken worden besproken/geëvalureerd. Wij vinden hierbij de mening en het welzijn van de meewerker boven aan staan.
​Doordat wij kleinschalig zijn hebben wij de mogelijkheid om werkzaamheden op maat aan te bieden voor onze meewerkers.

We willen niet groot worden, onze kracht en plezier halen wij uit de betrokkenheid van onze meewerkers. Wij werken met 2 vaste begeleiders Tjitte en  Ellen die er iedere dag zijn. 
 

vacatures dagbesteding friesland

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2024 uswurkpleats | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel